Videocursus Jouw TODO Lijst beheersen

SKU:

€247.00
€52.00
€52.00
Niet-beschikbaar
per item

Een video-cursus over het beheersen van je To-Do’s is nu beschikbaar, Nederlandstalig en geïnspireerd op de methode Getting Things Done, GTD. Je lesgever is Johan D’Haeseleer, een ervaren coach en productiviteits-expert.

Via Aandacht vzw kun je deze video-reeks volgen aan een zeer sterk verminderd tarief.

Deze cursus bestaat uit 7 seizoenen van een tiental videos van elk 7-12 minuten die je op je eigen tempo kunt bekijken. Je kunt de videos zo veel keer bekijken als je wil. Door met dit materiaal enkele weken of maanden te oefenen kun je de aangeleerde technieken echt in de praktijk brengen in jouw situatie. Meer informatie over de cursus zie je op: https://masteryourtodolist.be

Twee mogelijkheden om de cursus te volgen: zonder begeleiding of met begeleiding.

  1. Zelfstandig volgen voor 52 EUR.
  2. Begeleiding : is optioneel beschikbaar in de vorm van zes maandelijkse online ‘ask me anything’-sessies. Voor Aandacht deelnemers kost dit slechts 104 EUR.

Twee mogelijkheden om te bestellen: online of per overschrijving.

  1. Je kunt online met creditcard en VISA-debit kaart betalen. Als je de begeleiding wil, vink dan de optie “begeleiding” aan.
  2. Per overschijving op de bankrekening van Aandacht: BE28 9733 4664 7520 met vermelding “MYTD” en je email-adres. Het over te maken bedrag is 52 EUR als je de cursus zelfstandig volgt. Voor wie ook de begeleiding wil is het bedrag 156 EUR in totaal.

Bij sommige oefeningen helpt het als je ze samen met anderen kunt doen, maar dan moet je elkaar kunnen contacteren. Sinds GDPR is het nodig dat je daarvoor toestemming verleent: hier door “CC” te vermelden bij je inschrijving of per email. Deze deelnemers krijgen dan de deelnemerlijst van mensen met “CC”.

Enkele dagen nadat we je overschrijving ontvangen hebben sturen we je een email met de login-gegevens voor je cursus.

Voor eventuele overblijvende vragen: aandacht.vzw@gmail.com en vermeld “MYTD” in het onderwerp van je email.