• Activiteiten

  • >

  • Video van het webinar over ADHD en medicatie met Dr. Luc Roelen

Video van het webinar over ADHD en medicatie met Dr. Luc Roelen

SKU:

€6.00
€6.00
Niet-beschikbaar
per item

De video van het seminarie over Medicatie bij ADHD dat Aandacht voor Volwassenen organiseerde met Dr. Luc Roelen.

– Dr. Luc Roelen is een autoriteit op gebied van AD(H)D. Ook aan de hand van een PP-presentatie maakt hij ons wegwijs over alle mogelijke ADHD-medicatie: methylfenidaat, dexamfetamine, atomoxetine, psychostimulantia, guanfacine, bupropion… (hun doel, de eventuele bijwerkingen, de beïnvloeding van andere medicatie, wat de combinatie zou kunnen zijn met voedsel, drank en alcohol…) Zeer interessant is zijn vergelijking van het aandachtstekort bij ADHD en Autisme. 

– Om deze interessante presentatie over een veelgevraagd onderwerp beschikbaar te maken voor een breder publiek stellen we de opname van de avond beschikbaar voor uitgesteld kijken. 

– Je kunt je toegang hieronder met je creditcard betalen, of je kunt (nog beter) 6 EUR overschrijven naar Aandacht Brugge/Gent op rekening BE28 9733 4664 7520 , met vermelding “Roelen meds” en je emailadres.

– Na ontvangst mailen we je de link waarmee je de video (van bijna 3 uur) kunt bekijken, en de slides. Hier is een inschrijvingsformulier waar je je emailadres waarnaar we de link moeten sturen gemakkelijker kunt doorgeven dan in een overschrijving.